Post by nemzitogangdest on Feb 24, 2022 16:30:37 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ RACE THE SUN CHALLENGE EDITION® ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ RACE THE SUN CHALLENGE EDITION® IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ jetoane infinite hack ▞▞▞
▞▞▞ RACE THE SUN CHALLENGE EDITION® 2022 version ▞▞▞
RACE THE SUN ® Action hcs
A trebuit să așteptați doar să jucați jocul este un astfel de concept de gunoi, altfel jocul ar fi bun, dar acest sistem doar suge
Stele complete pentru acest joc! imi place acest tip de joc
Foarte amuzant
Bun, dar au nevoie de unele îmbunătățiri la grafică și controale
grafica buna
Doar 5 vieți, cu excepția cazului în care vizionați un anunț sau plătiți 5$.
Distractiv, dar nu-mi place că există o limită pentru vieți
RACE THE SUN ® Acción ybz
un joc distractiv, dar ai nevoie de inimi pentru a reîncerca. poate plăti pentru inimi de vizionați un anunț.
Bubble Pop Origin! Puzzle Game እንቆቅልሽ sjlw
Urăsc acest joc din cauza inimilor stupide, cum ar fi rostul. Voi șterge jocul pentru că asta mă enervează
Joc grozav, dar ar fi mai bine dacă nu ar avea un număr limitat de jocuri pe zi
Prea multe reclame, dar este jocul la care a jucat și s-a înfuriat Michael din dinții de cocoș.
Au fost controale bune, dar destul de dificile
RACE THE SUN ® Acción ybz
Într-adevăr un joc prost, cu o grafică frumoasă... îl urăsc... pur și simplu nu este genul cool sau indie.. vă rog să eliminați fundalul negru
RACE THE SUN CHALLENGE EDITION® Екшн aoh
Îmi place jocul, dar ar trebui să oferiți mai multe șanse în loc de cele cinci🥺 ,,,,,,,
Faptul că trebuie să așteptați să jucați, face jocul o stea
3 vieti? Sau plătiți pentru a avea nelimitat?
Un pic prea interesant hahaha
Ar fi frumos să elimini intensitatea provocării, cum ar fi, de exemplu, "ridica 2 salturi într-o singură regiune" Am încercat acest lucru, chiar și cu cele 2 add-on de cristal, este doar imposibil, sau de 15 multiplicator dintr-o regiune
viata este prea scurta...... va rog sa cresteti
Joc tare, dar o selecție foarte scurtă de vehicule și efecte. De asemenea, nicio selecție de muzică - aceeași operă ca și cântec continuă să cânte pentru fiecare nivel. Ar fi mai bine dacă am putea reda muzică din propria bibliotecă, iar navele ar fi mai abundente și mai personalizabile.
Inimile limitate ne enervăm
Prea multe reclame. Reclamele pentru a reumple vieți sunt deja destul de des. În plus, există reclame aleatorii presărate. Joc grozav cu un concept creativ, dar reclamele au fost prea multe. S-ar schimba evaluarea dacă frecvența anunțurilor ar fi redusă.
Joc bun, dar vizionarea anunțurilor mă deranjează suficient pentru a nu vă bucura de joc.
Frumos joc
Prea greu
Este cam ciudat
Este un joc foarte greu Pentru un joc atât de greu ar fi trebuit să dea vieți infinite, dar nu au făcut-o
chiar mi-a plăcut atmosfera. dar ar fi grozav dacă aș putea controla manual viteza.
De fapt, acest joc este palpitant și minunat 👍 și mi-a plăcut mult ❤️
Cel mai bun joc are chiar și alte dimensiuni
viața se reîncarcă într-un timp foarte lung
Joc distractiv și ia ceva timp pentru a trece de niveluri, așa că nu vei termina într-o zi, dar dezvoltatorii trebuie să adauge mai multe niveluri și provocări, pentru că acum nu mai am ce face... după toate astea muncă.
Păstrează intact gameplay-ul originalului. Experiență solidă. Poate că s-ar putea adăuga direcția cu control al mișcării.
Înainte de a-l descărca, trebuie să știți: fără culori, 2 stele pentru grafică, controale lente proaste, fără niveluri reale, 3 avioane urâte sunt singurele pe care le puteți cumpăra și are multe erori și ultimul și cel mai important lucru pe care îl puteți cumpăra. uneori îngheață telefonul și nici măcar fundul nu funcționează timp de aproape 3 minute, apoi arată un ecran negru!! Așa că nu vă lăsați păcăliți de nume sau logo pentru că este un #%$! Minciună!!
Spune doar să faci o rostogolire și nu pot face nimic altceva