Post by nemzitogangdest on Feb 24, 2022 16:56:06 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pineapple Pen ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pineapple Pen IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ مد طلای بیشتر ▞▞▞
▞▞▞ Pineapple Pen 2022 version ▞▞▞
ببخشید بچه ها اما خیلی خسته کننده و احمقانه است که می توانم بدون تبلیغات از آن عبور کنم و سرگرمی و بازی ایوان نیست که قرار است سرگرم کننده باشد 😬😒😬😬😬😬
این بازی بهترین بازی است که بر اساس آهنگ ویروسی اپل قلم pineapple قلم ساخته شده است. واقعاً مرا متمرکز می کند من می توانم واریانس بازی را تغییر دهم که آن را سرگرم کننده می کند می توانم موافق باشم که این بازی به به روز رسانی های بیشتری نیاز دارد
این بازی بدترین کاری است که تا به حال انجام داده ام. آنقدر بد است که اگر می توانستم کمتر از یک ستاره امتیاز بدهم، بو می دهد. قلم ها عجیب و بوی بد هستند و آن را بد می کند. ممنون بخاطر وقتی که گذاشتید.
این یک برنامه شگفت انگیز است اما کمی کند است
این خیلی سرگرم کننده نیست و تبلیغات فقط آزار دهنده هستند
اگر آنها یک میم مرده را روی آن سیلی نمی زدند و انتظار داشتند که آن را بهتر کند، به این امتیاز بالاتر می دادند. بدون آن خوب بود
Pineapple Pen Trò chơi điện tử gyfb
Pineapple Pen आर्केड गेम ziu
این بازی شگفت انگیز و خوب است! خیلی خنده دار است وقتی 2 را با هم می زنید و می گوید pen pinapple apple pen! من عاشق بازی هستم! یکی از بازی های مورد علاقه من است! با تشکر از شما برای ساخت این بازی!!!
Pineapple Pen Аркады eooc
لول
بسیار شگفت انگیز است که قلم بسیار زیبا است
صدا می تواند آزاردهنده باشد اما باز هم یک بازی عالی و افسانه ای است!!!!!!
اتلاف وقت تبلیغات زیاد، بد است
برادرزاده من عاشق این بازی است. من از این تبلیغ شرکت Wish که بخش خصوصی مرد را در آگهی آنها نشان می دهد، قدردانی نمی کنم! شما بچه ها باید نظارت کنید که چه نوع تبلیغاتی در بازی هایی که بچه های کوچک انجام می دهند نمایش داده می شود!
خوب است، اما نه خیلی زیاد، زیرا آنها خیلی سریع حرکت می کنند و من حتی نمی توانم به آنها ضربه بزنم و در نهایت دیوانه وار تمام می شود
omg این خیلی خوب است من آن را دوست دارم و من آن را دانلود می کنم و احساس راحتی می کنم به این دلیل که به شما 5 ستاره می دهم
با سلام و تشکر از پاسخی که در رابطه با عکس نمایه خود دادید 🖼 من علاقه مند به شغل 📯 آگهی شده در سایت هستم و علاقه مند به آینده تیمی هستم 🔮 زیرا نقش جدید من در حال حاضر در موقعیت فعلی من در شرکت فعلی من در حال انجام است. و معاون مدیر هنر و مدیریت و مدیریت توسعه، کاندیدای اصلی برای کار برای یک شرکت مستقر مستقر در لیدز مستقر در ساوتهمپتون با تجربه یک تیم کار با چای در جنوب هستند.
Roblox Aventura vkz
سرگرم کننده و اعتیاد آور است. مثل وقتی که در خانه وای فای ندارید، مثل این است که چرا که نه و بعد از چند ساعت آن را بازی می کنید. .. ده از ده .
تبلیغات را حذف کنید 😡😡😡
آناناس ها و سیب ها بسیار بامزه هستند و بازی فوق العاده است
قاتلان هیولا در صبح پس از بازی در بیرون دستگیر شدند.
خسته کننده😼💩👎👎🏿👏🏾🤘🏼🤙🖐✋👌
من شخصا فکر می کنم قلم هایی که قفل آن را باز می کنید باید هر کدام دارای توانایی های متفاوتی باشند. جالب و سرگرم کننده خواهد بود. به بازی اضافه میشه؟ همانطور که در حال حاضر .. نوعی قاتل زمان بی مزه اما بسیار مناسب.
من مارپیچ را بیشتر از معمولی دوست دارم. همه و همه این یک بازی عالی است. حتما بگیر
Pineapple Pen Arkadspel hup
این یکی از بهترین بازی های موبایلی است که من می شناسم، بنابراین از ساخت آن متشکرم
به دلیل اینکه نسبت پهلو به پهلو در قلم آناناس خیلی سخت است اما من این بازی را دوباره بازی نمی کنم بدترین است و بد است
آه، واقعاً آنقدر هیجان انگیز نیست و کریسمس در ماه اوت واقعاً؟
امروز وقتی همین الان بازیش کردم. این بازی به بازی کریسمس به روز شده است. حتی دسامبر هم نیست😝
من فکر می کنم که چسباندن قلم به (آناناس و سیب) خیلی سخت است این بازی خوب است حدس می زنم 😳
عالیه
لطفا قلم و تم های بیشتری اضافه کنید
این بازی خاطرات را زنده می کند، من واقعا آن را دوست دارم، من واقعاً آهنگ آن را دوست داشتم، اما زمان خیلی سریع می گذرد
چون مدام گم می شوم
یک اشکال عجیب در من وجود دارد که می گوید باید منتظر 413459:32:22 برای یک آناناس بزرگ باشم.
این بازی عجیب اما سرگرم کننده است. خفه کننده است. من این اشکال را در جایی که میوه را می زنم و فقط از راه دور منتقل می شود، می گیرم. میتونی درستش کنی؟
واقعاً سرگرم کننده و خنده دار نمی توانست چیزی بهتر از این بخواهد
یک بازی سرگرم کننده است اما تبلیغات زیادی دارد
مشکلی نیست
قلم pineapple apple pen! با آنها چون برادر کوچکم مجبور شد به بیمارستان برود زیرا به هر حال نمی توانست خوب نفس بکشد او اکنون خوب است اما در راه خانه در پسرعموهایم موهو به من اجازه داد این بازی را با تلفنش انجام دهم بسیار سرگرم کننده بود پس لطفا دانلود کنید امروز ارزشش را دارد 😁👍
این یک بازی ساخته شده برای یک روند اینترنتی است که 2 هفته بعد همه از آن متنفر خواهند شد
این یک اتلاف وقت است، یک نامه سخت است اما اشکالی ندارد
به محض اینکه جشن جدیدی شروع شد، این برنامه نیز باید مجموعهای از خودکارها را داشته باشد. مانند روز ولنتاین، عید پاک، حتی روز سنت پاتریک