Post by nemzitogangdest on Feb 24, 2022 16:52:22 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Stack ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Stack IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ sukčiavimas padidina pinigus ▞▞▞
▞▞▞ Stack 2022 version ▞▞▞
Tai geras žaidimas, kurį galite išbandyti patys, bet nelabai įdomus
Šie žaidimai būna nuobodūs maždaug po 10 minučių.
Flip Skater খেলাধূলা mnq
Žaidžiu tik tol, kol nusiviliu, tada kelioms dienoms pasitraukiu, tada visada grįžtu prie to, kad pamatyčiau, ar galiu įveikti savo geriausią rezultatą. Man patinka šis žaidimas.
tai buvo gerai, bet tikrai nuobodu, nepriklausomai, o ne smagu, tik krūva iššvaistytų žaidimų! Šis žaidimas yra RUBISH.
Vis dūžta Mi A2
per daug skelbimų, o mano riksmas pasidaro juodas
Gana smagu, kai tau nuobodu, bet vis tas pats
Šiek tiek per daug skelbimų
Geras žaidimas, bet jos itin laggy. Žaidimas tiesiog atjungia ir spyriai jus iš app. Reakcijos žaidimas, bet VVG todėl jos labai neatsako. Fix artimiausiu metu prašome
Žiauriai blogas žaidimas, siūlau ne. Man jis sugadino seno telefono ekraną!
žaidimas yra geras, bet daugybė skelbimų sugadina patirtį. ką nors, kas gali pašalinti skelbimus?!
Įdėkite tai į telefoną 6 metų amžiaus. Vienintelė problema yra reklama prieš žaidimą, kurios jis nesupranta ir paspaudžia. Nežinau, kas yra įdiegta ir kur jį veda. Taigi pašalintas. Nerekomenduojama.
absoliučiai siaubingas žaidimas Aš negalėjau nustoti gauti skelbimų ir tai tikrai erzina tai žaisti
Žaidimas buvo geras, bet buvo labai daug skelbimų, kiekvieną kartą, kai mirdavau, gaudavau 30 sekundžių reklamą, iš kurios negalėjau išeiti. Neturiu problemų su įmonėmis, rodančiomis skelbimus, kad gautų pelno, bet tai per daug.
Visiškos bevertės šiukšlės. Norėčiau, kad galėčiau skirti 0 žvaigždučių. Paleidžia skelbimą dar prieš pradedant žaidimą.pirmą kartą.
sumokėjau už jokių skelbimų, bet vis tiek gaunu vaizdo įrašus, kad bandyčiau likti tęsti, kodėl turime žiūrėti 25–30 sekundžių vaizdo įrašą, kad galėtume tęsti, net jei nemokėjome už jokių skelbimų? Išskyrus nusivylimą, kai moku už skelbimą nemokamai ir negaunu jo, aš, be abejo, myliu žaidimą, nes noriu, kad jis būtų be skelbimų.
Linksmas žaidimas; Jei esate kūrybingas, netgi galite žaisti smagiai su draugais.
SM-g531f klaida
šis žaidimas buvo gražus ir linksmas. patiko. tačiau po kelių savaičių grįžau prie jo su tuo pačiu telefonu, bet vėlu. sugriovė patirtį. Jei žaidime nemikčioju, tai bus geras 5
Tai įdomus žaidimas, bet jie žaidžia atsitiktinai, kai bandote žaisti žaidimą, todėl spustelėsite ir jis painioja mano žaidimą
Skelbimų dažnumas yra per didelis. Sprendžiant iš skelbimų kiekio, kurį turite pakęsti, žaidimas nėra toks priklausomas, kaip mano kūrėjai. Pašalinta, kai žaidžiau antrą kartą, ir septintas skelbimas per dvi minutes.
Paleido, paprašė leidimo pasiekti visus failus, parodė skelbimą, tada užstojo. Ne, ačiū!
Šis žaidimas yra tikrai šaunus ir daug laiko reikalaujantis. Kartais tai gana sunku, bet kai tu tai padarysi, man atrodo lengva
Buvo smagu, ir aš su pusbroliu su tuo susidraugavome. Bet aš negalėjau peržengti 6 lygio ir man tai tikrai nuobodu, todėl pašalinu
Stack Spillehall uyll
Jusu sios programos neatidare
tai buvo toks fantastiškas žaidimas, kol beveik po kiekvieno žaidimo jis buvo pakrautas su skelbimais. gaila, kad taip atsitiko.
Turiu įjungti telefoną į lėktuvo režimą, kad galėčiau žaisti šį žaidimą. Kai tik mano telefonas užuodžia interneto ryšį, mane užpuola skelbimai, kurie pertraukia žaidimą, o kai kas yra toks jautrus ir pagrįstas laiku, tai nėra įjungta. Dėl atsilikimo, kurį taip pat gaunu įkeliant skelbimus, žaidimas tampa neįmanomas, nes dėl šių klaidų man nepavyko įveikti 20 sluoksnių, kol jis pašalins.
Ne blogas
Anksčiau tai buvo vienas iš mano mėgstamiausių, bet dabar jis patenka į skelbimus ar trikdžius ir išsijungia žaidimo viduryje. Kas nutiko?
Žaidimas nuolat trikdo / užstringa, todėl negaliu tiksliai pasakyti, kaip blokas juda. Anksčiau mėgau šį žaidimą ir anksčiau su juo problemų neturėjau. Man tai patiko pakankamai, kad nepirkau jokių skelbimų. Bet dabar aš vėl turiu skelbimų ir trikdžių žaidimą. taip liūdna :/
Siaubinga, visada atsitinka vėlavimų / nesklandumų, dėl kurių aš neteisingai laikou. Jei daug skelbimų, tai panašu, kad spustelėjus mygtuką atsiranda skelbimas, o krūva yra šiek tiek suklastota. Norėčiau, kad galėčiau tai įvertinti 0 žvaigždučių tiesiog siaubingai
Per daug priedų😫 Vis dar noriu žaisti, bet priedai erzina!!!
Vienintelė priežastis, kodėl aš tai žaidžiu, yra ta, kad mano teta mirė maždaug prieš savaitę ir šis žaidimas man primena ją, nes anksčiau tai žaisdavome ir stengdavomės įveikti vienas kito aukštą rezultatą, o dabar aš verkiu, kai žaidžiu.
Šis žaidimas yra nuostabus! Taip įtraukianti ir smagu! Kai paleisite žaidimą, gausite skelbimą ar du, bet tai gerai! Kūrėjai turi būti profesionalai, kad šis žaidimas būtų toks geras! 😀
Man tai patinka, tai puiki programa, kuri yra nuostabi, puikiai tinka kelionėms, nes jai nereikia „Wi-Fi“ ir ją galima žaisti bet kur ir bet kada.
Ši programa mane nuolat uždarė. Sudėčiau tris sluoksnius ir programa išnyktų su pranešimu, kad šioje programoje įvyko klaida, buvo smagu, kol ji nustojo veikti
mėgstu žaisti labai įtraukiantį ir atpalaiduojantį daug smagumo. Norėčiau, kad galėtumėte pasirinkti greičio valdymą
Man patinka šis žaidimas, jis yra gana įdomus, taip pat galite tiesiog sukrauti daiktus, kai tik gaunate lentą
Šis žaidimas yra toks atpalaiduojantis, bet blogas dalykas yra tai, kad nėra naujų lygių
Stack 아케이드 xfv
Grafiškai geriausias iš visų krūvos žaidimų, fonai ir plytelės, besikeičiančios spalvos, yra šauni, o dėl skirtingų stilių plytelių ši versija yra geriausia, fejerverkų plytelė yra puikus papildymas, ačiū kūrėjui, džiaugtųsi daugiau plytelių bet kokiuose būsimuose atnaujinimuose.
Mano mamai labai patiko šis žaidimas ir man 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
tai sudėtingas žaidimas, kuriam reikia daug dėmesio, bet galiausiai jis nusibosta.
ekranas visada buvo užšalęs, o priedai visada buvo. nedaryk to.
Siaubingas skelbimų kiekis.Pagrindinis žaidimo būdas nėra toks įdomus ir negarantuoja skelbimų kiekio. Viskas yra tiesiog gerai, nuolat nesiseka būti kietu žaidimu.
Prasidėjo puikiai. Tada skelbimas miestas. Pašalinta.
Truputį smagu, bet paskui pasidaro labai nuobodu
Žaidimas, kuris sukelia priklausomybę, kaip arkada
per daug skelbimų
Stack آرکیڈ bvll