Post by nemzitogangdest on Feb 24, 2022 16:45:21 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ World Flipper ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ World Flipper IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کدهای glitch stamina ▞▞▞
▞▞▞ World Flipper 2022 version ▞▞▞
استقامت باید آسان تر به دست آید، و/یا ظرفیت باید افزایش یابد. یا سیستم را به طور کامل حذف کنید. اختلال در سیستم رول و سانسور زیاد من را آزار نمی دهد، زیرا من فقط برای لذت بردن از گیم پلی و زیبایی شناسی اینجا هستم. با این حال، به دلیل استقامت بسیار کمی که در روز دارم، نمیتوانم آنقدر که میخواهم بازی کنم، که ناامیدکننده است. چرا در وهله اول بازیکنان خود را محدود کنید؟
زمانی که Monsterball روی موبایل بود، از طرفداران شدید آن بودم و وقتی نسخه انگلیسی آن کشیده شد، واقعاً ناراحت شدم. این بازی هنوز کاملاً در همان سطح نیست، اما پتانسیل زیادی دارد و یک جایگزین کامل برای Monsterball است.خود داستان به اندازه کافی لذت بخش است و دیالوگ/داستان گفتاری شخصیت به خوبی اجرا شده است. این بازی کاملاً به صورت پخش کننده F2P قابل بازی است. به دنبال 1 شخصیت خاص یا یک تیم خاص وارد بازی نشوید، مگر اینکه قصد خرج کردن داشته باشید. خوش بگذره.
مفهوم عالی از cygames. در واقع gachatize یک بازی پین بال دزد، بسیار خلاقانه! مکانیک لذتبخش و مهارتهای شخصیتی متنوع، سفارشیسازی زیادی را به سبک و گیمپلی بازیکنان میدهد.آیا به نرخ 5٪ برای شخصیت های 5 ستاره هم اشاره کردم؟ تنها ناراحتی من این است که هیچ ترحم تضمینی وجود ندارد و بسته ماهیانه آن کمی بیشتر از سایر بازی هایی که امتحان کرده ام هزینه دارد.
جهانی حریص. بدون تکرار آسان، سانسور، فقط یک زمان بد. شما در حال کار روی تولید محتوای جدید هستید، اما اگر قرار است همه آنها سانسور شوند، پس چه کسی اهمیت می دهد؟ لغو سانسور، و من دوباره بازی می کنم.
در واقع یک گاچای عالی. تعداد زیادی واحدهای 4* و 3* قابل اجرا و ضروری به طوری که بازی تنها با 5*s غیر قابل بازی بودن احساس نمی شود. نرخ های خوب و باس مبارزات سرگرم کننده.
پیکسل آرت خدایی و روان است و یک بازی بسیار جذاب است
Battle Disc உருவகப்படுத்துதல் mssn
من واقعا از هنر، توجه به جزئیات در عناصر رابط کاربری، موسیقی متن و این واقعیت که یک بازی عمودی است لذت می برم. بازی فلیپر قدیمی خوب اما با چیزهای اضافی و یک داستان انیمه کوچک زیبا همراه با آن. در مورد اقتصاد گاچا مایه شرمساری است، اما تا کنون فکر نمی کنم حداقل آنقدر تهاجمی باشد.شما می توانید لذت ببرید و بدون غرق شدن 1000 دلار در آن به بازی ادامه دهید
بسیار خوب، به روز رسانی از بررسی 3 ستاره. بازی را دوباره راه اندازی کردم، برای هر موردی چند فایل را پاک کردم و به وای فای نزدیکتر شدم. در هر صورت، تنها صفحهای که 20 تا 30 ثانیه طول میکشد، صفحه پیروزی است. همه چیز دیگر بسیار خوب است. کاراکترها تا اینجای کار هم مناسب داستان هستند.
یک دقیقه کامل روی صفحه بارگیری نشسته اید؟ این چیست، 2001؟ من به تنهایی میتوانم از پس آن برآیم، اما به این واقعیت کمک میکند که زمان واقعی صرف شده در گیمپلی مانند 5٪ از زمانی است که برنامه را باز میکنید. بنابراین در کل بسیار خسته کننده است. پین بال دزد یک بازی کوچک در یک بازی است که در آن بیشتر از طریق منوها ضربه می زنید و amp; گفتگو.
موسیقی احتمالاً باید یکی از مورد علاقههای من در بین هر بازی موبایلی باشد که تا به حال بازی کردهام، واقعاً حال و هوای بازی را در شما ایجاد میکند یا در ثانیهای که بازی را باز میکنید! غیر از این، فوق العاده سرگرم کننده و فوق العاده لذت بخش! من حتی به نرخ های 5 ستاره اهمیت نمی دهم که باعث می شود حتی 4 ستاره نیز از نظر توانایی و طراحی عالی هستند. کارت عالی بود! نمی توانید منتظر به روز رسانی های بیشتر و موارد مشابه باشید!
خیلی سرگرم کننده است! داستان بسیار ساده است اما من واقعا از بازی و شخصیت ها لذت می برم. برخی مشکلات نحوی وجود دارد، و برخی چیزها هنوز ترجمه نشده اند، اما این یک معامله بزرگ نیست. نحو باعث میشود خواندن برخی از مهارتها گیجکننده باشد، اما اگر گیجکننده است، فقط میتوانید موارد را به صورت آنلاین جستجو کنید. بسیاری از نظرات از سانسور یا بازنویسی شکایت دارند. هیچ کدام از این چیزها مهم نیست و من به هیچ وجه اهمیتی نمی دهم.
اکشن آرپی جی پین بال دزد! این بسیار سرگرم کننده است، اما همچنین بسیار ساده است. پین بال عمق زیادی ندارد، اما باس ها سرگرم کننده هستند و برخی از مراحل طرح های جالبی دارند. ای کاش مجبور نبود همیشه آنلاین باشد، هنوز هم سعی میکنم از طریق پخشکننده تکی عبور کنم، اما خیلی وقتها اتصال را قطع میکنم. در نهایت، گردآورنده شخصیت پین بال که هرگز نمی دانستید می خواهید
این واقعیت که به ویژه برای جهانی، تابع reroll اساسا حذف شده است، یک پرچم قرمز بزرگ است. در همان روز اول، نسخه جهانی درمان بدتر و تجربه کاربری بدتری نسبت به نسخه اصلی داشت. قرار است بعداً این چگونه باشد؟ اگر جهانی در حال حاضر به عنوان نرخ های دوم در نظر گرفته می شود و درمان بسیار بدتری دارد، در آینده چگونه خواهد بود؟ چگونه ممکن است شخصی تصمیم بگیرد که توابع را از جهانی حذف کند و فکر کند که این منصفانه یا ایده خوبی است؟
مانند بسیاری دیگر، فقدان روش «Easy Reroll» در هر دو نسخه کره ای و ژاپنی بازی و این واقعیت که بازی گاهی اوقات متوقف می شود و به صفحه عنوان باز می گردد، نشان می دهد که سازندگان چقدر بازی را به صورت جهانی بهینه کرده اند. نداشتن بازی کراس سرور به این معنی است که مردم به احتمال زیاد فقط به صورت انفرادی در باسها میروند و از Coop کم استفاده میکنند. در مجموع به نظر من این نسخه از بازی یکی از بدترین هاست و ویژگی های ذکر شده باید در آن وجود داشته باشد.
بهروزرسانی از آخرین بررسی من - هر زمان که شارژ تلفن یا دستگاه شما کم است و گاهی اوقات زمانی که برای مدت طولانی بازی میکنید، بسیار کند میشود، اما این یک بازی کاملاً خوب است به غیر از اینکه چقدر برای ارتقاء شخصیتهای خود نیاز به خرد کردن دارید. در کل خیلی خوبه
خوب، پس بعد از دو روز گیم پلی می توانم در مورد این موضوع صحبت کنم، به جهان سوم رسیدم، چند رویداد انجام دادم، 100% EX جهان اول را پاک کردم و واقعاً به داستان نگاه کردم. این بازی سرگرم کننده است. من رفتار همه چیز و احساس پیشرفت را دوست دارم. تنها نگرانی من این است که تبدیل به چیزی تکراری نشود. من گاهی اوقات برخی از اشکالات را در حباب های متن پیدا کرده ام، اما مطمئن هستم که آنها وصله خواهند شد. غیر از این، من دوست داشتم چند انیمیشن را ببینم! 4.5 ستاره، اما 5 را انجام خواهد داد.
هرگز انتظار نداشتم که یک ترکیبی آرپی جی پین بال به این خوبی کار کند! این واقعا سرگرم کننده است و برای یک بازی از نوع gacha بسیار سخاوتمندانه است! به شدت آن را توصیه می کنم!
این یک بازی سرگرم کننده بسیار زیبا است. تنها مشکلی که دارم دعا برای کشیدن بهتر برای 5 ستاره است که بسیار نادر است و من 6×10 کشش انجام دادم و تا امروز حتی یک بار هم نگرفتم. بنابراین گیم پلی سرگرم کننده است، طراحی شخصیت زیبا است، داستان ساده است و من از آن لذت می برم. راهی برای بهتر کردن کشش پیدا کنید و من آن را 5 ستاره می کنم.
باز نمیشه / 10. بعد از ثبت نام فقط با دو پیغام خطای کره ای که نمیتونم بخونم کرش میکنه و منو به صفحه عنوان برمیگردونه. این به طور مداوم در حدود 3.74٪ نقطه بارگذاری اتفاق می افتد.
این بازی عالی است. من داستان را دوست دارم، و آنها کار بزرگی کردند که داستان را واضح و ساده کردند. استفاده از توانایی ها آسان است، اما تنها شکایت من از توانایی ها این است که ضربه زدن به آنها سخت است. کنترلها واقعاً ساده هستند، جایی که کودک میتواند به معنای واقعی کلمه بازی را انجام دهد. بازی واقعاً شدید است، از جمله زمانی که پاس گل ها وارد بازی می شوند. شخصیت ها واقعا جذاب هستند. و در نهایت انیمیشن ها واقعا خوب هستند. چیز دیگه ای نمیشه گذاشت اما به طور خلاصه. بازی عالی است.
بازی خوب، بازی آسان، ساخت تیم قابل سفارشی. هنوز نرخ بد گاچا و منبع ارز گاچا. تقریباً 2مین سالگرد اما بدون رویداد همکاری. اگر میخواهید از مکانیسم مهارت لذت ببرید، به ناشر آن کاکائو توجه نکنید. فقط بازی کنید و لذت ببرید. و این بازی دارای یک جامعه کمکی خوب است
World Flipper Action obop
مزایا: 😁 اکشن پین بال خوب و خلاقانه ادغام شده با اکشن RPG. 😁 گرافیک پین بال بازی رنگارنگ و سرگرم کننده است. معایب: 🤮 طرح تا جایی که می توانید عمومیت داشته باشید. نامزد ماندن برایم سخت است. 🤮 شخصیت ها هم همینطور. 🤮 سیستم منو و رابط کاربری گیج کننده.
من واقعاً هرگز انتظار ندارم که نوشتن در این بازیهای گاچا خوب باشد، اما در واقع از ماجراجویی سبک قهرمانان خوبمان لذت میبرم. نوشتهاش عمیق نیست، اما سرگرمکننده است و احساس فراگیری دارد و باعث میشود من لبخند بزنم . تنها مشکل من با بازی این است که استقامت کمی کمتر از آن چیزی است که میخواهم با سرعتی که بازی میکنم (که فقط در فواصل زمانی کوتاه است)، و پیدا کردن ماموریتهای کوآپ گاهی اوقات کمی سخت است، که بوی بد میدهد. یک ماموریت روزانه برای آن وجود دارد.
گیم پلی منحصر به فرد، هنر، رنگ ها و انیمیشن روان واقعا جذاب است. من تازه شروع کردم اما خیلی ازش لذت میبرم!
حلقه گیم پلی خوب، یکی از مکانیک های منحصر به فرد در gacha. بومی سازی بد، ترجمه، ارتباط با پلیر بیس. همچنین علاقه زیادی به کلاهک استقامتی که حداکثر 6 ساعت را دارد، برای افراد FOMO برای آسیاب کردن 4 بار در روز شارژ نمی شود. لطفا استخر استقامت را افزایش دهید، نرخ شارژ خوب است.
بررسی به روز شده، ستاره ها تغییر نکرده اند. مایلم وقتی نامه/موارد در صندوق پستی خود داریم نوعی اعلان وجود داشته باشد تا فراموش نکنیم بررسی کنیم. فقط یه ایده😁
اسپرایتهای سانسور شده برای انتشار جهانی، حذف مجدد رول آسان، تقسیم منطقه بدون پخش متقاطع، خروج دائمی از سیستم به دلیل مشکل سرور، تاخیر در بازی در اسنپدراگون 865، ترجمه از دست رفته در بسیاری از متنهای بازی. راستش را بخواهید، بزرگترین رد کردن برای من، جن های سانسور شده است. چه قانونی ناشر را مجبور به سانسور بازی می کند؟ ما در چین نیستیم می دانید ...
احتمالا بهترین بازی در فروشگاه App. داستان خوبی دارد، مکانیک نبردها بسیار منحصر به فرد است، و تا زمانی که برخی از معجون ها را در اختیار داشته باشید، سیستم انرژی خیلی بد نیست. و بهترین بخش این است که هیچ تبلیغاتی وجود ندارد.
من از سرعت اجرای بازی خوشم می آید. تکمیل جهان اول با مهره های پیش ثبت نام همراه با کشش های خوش شانس واقعاً آسان است. به هر حال فکر نمیکنم مهم باشد. اگر فکر میکنید که به اشتباه تحریم شدهاید، باید با جزئیات بسیار دقیق به آنها ایمیل بزنید تا از تحریم خارج شوید وگرنه برای همیشه تحریم خواهید شد و دیگر نمیتوانید با آن روش بازی کنید. میتوانید مستقیماً با پیوند اینترنتی که مدتهاست پیدا کردهام، که دیگر آن را به خاطر نمیآورم، تماس بگیرید.
بازی سرگرم کننده منهای صفحه نمایش glitching که مدام اتفاق می افتد. قطعاً باید برای تیم توسعه دهنده یک اولویت باشد زیرا به نظر می رسد بسیاری از افراد این مشکل را دارند
این فوق العاده سرگرم کننده است و گرافیک شگفت انگیز است و فقط یک تجربه و رویکرد کاملاً جدید برای بازی ها است!
تا الان دوستش دارم منوهای عالی، سبک هنری و ایده گیم پلی. خیلی ناراحت کننده است که در حال حاضر تعداد بازیکنان بسیار کمی دارد.من بی پایان منتظر بودم تا بازیکنان دیگر به نبرد رئیس قفس بپیوندند. در حال حاضر فقط 4 ستاره وجود دارد زیرا بعد از هر مبارزه تقریباً 1 دقیقه زمان انتظار وجود دارد که هیچ اتفاقی نمی افتد. به نظر می رسد این هنوز یک اشکال است.
پین بال و آرپی جی با هم؟ چه کسی فکر می کند که آن را به این خوبی خواهد بود! داستان خوب، هنر خوب، گیم پلی خوب، اما نرخ گچا و انتخاب بنر ضعیف. لطفا نرخ و انتخاب بنر گاچا را افزایش دهید، 1 ماه برای بنر جدید بسیار طولانی است، بازیکن سریعتر خسته می شود. و هر هفته یک رویداد جالب بسازید!
بازی به خودی خود خوب است، اما بومیسازی فوقالعاده ناکارآمد و بیروح داشت، عملکرد کیفیت زندگی فقط برای جهانی حذف شد (کرهنیت کره جنوبی تحت تأثیر قرار نگرفت)، تقسیم سرور، ترجمه ضعیف چند خط کاملاً اشتباه هستند، برخی حتی ترجمه نشدهاند، این خیلی زیاد نیست. اگر به خاطر این واقعیت نبود که ترجمه ضعیف به جلوهها/توضیحات مهارت تعمیم مییابد، بسیار بد است. به طور کلی، ای کاش این بازی توسط یک ناشر دلسوزتر انتخاب می شد زیرا کاکائو هیچ کاری برای حل مشکلات گفته شده انجام نداده است.
بارگیری صفحه نمایش هر زمان که چیزی را لمس کنید. شما باید اغلب تیم های خود را بر اساس عناصر تنظیم کنید و به همان اندازه که بازی را انجام می دهید صفحه بارگذاری را می بینید. بارگیری صفحات بعد از ضرب و شتم مراحل بیشترین زمان را می برد. گیم پلی بازی خوب است، اما به دردسر نمی ارزد. انیمیشنهای خارج از گیمپلی واقعی نیز تا حدودی متلاطم هستند، بنابراین کل تجربه ارزان به نظر میرسد، حتی اگر خود گیمپلی بسیار سرگرمکننده باشد.
از زمان عرضه، نرخ کاراکترهای جدید به میزان قابل توجهی کاهش یافته است. من از زمانی که بازی شروع شد، مهرهها را ذخیره میکردم و وقتی بالاخره تصمیم گرفتم بچرخانم، 15 هزار مهره را هدر دادم تا یکی 5* را به دست بیاورم، صادقانه بگویم که بسیار ناامیدکننده بود.بدتر از همه چیز زیادی برای بازی وجود ندارد. ما حتی فصل 7 داستان را هنوز تمام نکرده ایم که تنها چیزی است که من را به خود جذب کرده است. دیگر جای تعجب نیست وقتی لیست دوستانم را بررسی می کنم و می بینم اکثر افرادی که دنبال کرده ام در چند روز گذشته وارد نشده اند.
شاید آخرین ویرایش من می توانم بگویم که بازی به عنوان یک بازی گاچا خوب است و شما را با پیچ و تاب بی نظیر پین بال خود در گیم پلی سرگرم خواهد کرد. سیستم گاچا برای یک بازی بزرگ گاچا تقریباً متوسط است، به این معنی که احتمال دارد واحد مورد نظر خود را نکشید. انباشت ارز مدتی طول می کشد، اگرچه آنها برای مدتی با احضار رایگان سخاوتمندانه بودند. یک سیستم ترحم و ترحم وجود خواهد داشت که کمک خواهد کرد، اگرچه دانههای هولدینگ F2P برای بنرهای خوب ممکن است همچنان راهی برای زنده ماندن باشد.
باید بگویم که از بازی بسیار لذت می برم. با این حال، بسیاری از ویژگیهای QoL که در سرور JP وجود دارد، وجود ندارد، یکی از این ویژگیها عدم وجود گزینه بازگردانی سریع برای بازیکنانی است که میخواهند با شخصیت خاصی شروع به کار کنند یا میخواهند تیم خود را حداقل/حداکثر کنند. قفل منطقه نیز بسیار آزاردهنده است، زیرا سرور فعلی SEA/OCE با مشکلات نابرابری ناشی از بازیکنان کمتری در سرور در مقایسه با سرور NA مواجه است که در نتیجه ارز ممتاز و کمبود COOP را از دست می دهد.
نمیتوانید بازگردانی دادهها را پاک کنید؟ می دانید که گاچا در این بازی چقدر بد است و حداقل کاری که یک بازیکن شروع کننده می تواند برای شروع یک واحد شیرین شیرین 5* انجام دهد این است که داده ها را پاک کنید و دوباره از توت رد شوید و دوباره 10 برابر گاچا انجام دهید. اما نه، عملکرد از بین رفته است و خوب، اولین رول 10x من تمام 3* و فقط 4* را برای کار با آن دارد، و واحد 4* حتی یک واحد حمله نیست، عزیزم 2 ستاره چون اگر واحد خوبی دریافت کنید، بازی در واقع واقعا سرگرم کننده است، بنابراین وجود دارد.
من افراد دیگری را دیدم که میگفتند بررسی آنها حذف شد و وای مال من هم خیلی LOL کرد. بنابراین بله، reroll در global حذف شد، بنابراین شما باید تقریباً 3GB را فقط برای پخش مجدد دانلود کنید. من احساس می کنم که نرخ 5٪ برای یک 5 ستاره گمراه کننده است. ستاره کیمیاگری دارای نرخ 2٪ است و من تعداد زیادی 5 ستاره گرفته ام، اما در اینجا 50 رول انجام دادم و حتی یک ستاره 5 ستاره دریافت نکردم LMAO shafted gg. من ممکن است فقط سرور jp tbh را بازی کنم زیرا بازیکنان جهانی همیشه توسط توسعه دهندگان حریص تحت فشار قرار می گیرند. در صورتی که آن را حذف کنند، این بررسی را ذخیره می کنند
ارزش تولید بالا، کاراکترهای منظم و به طور کلی سرگرم کننده است، اما زمان بارگذاری بسیار طولانی بین هر منو و حتی زمانی که یک کاراکتر را تراز می کنید. همچنین در حالت دیوانگی یا هر چیز دیگری در یک نبرد رئیس در Pixel 4A من دیوانه میشود. لذت بردن از بازی را در زمانی که بازی بسیار کند است، فقط برای پیمایش بین سطوح و منوها سخت می کند.سیستم گاچا نیز در مقایسه با Arknights یا Azur Lane بسیار خسیس است. بین Lodestar Beads "رایگان" و "پرداخت" تمایز قائل می شود. خیلی عجیب.
اوه، بیایید برنامهنویسها! من واقعاً به هنر سانسور شده اهمیتی نمیدهم، میدانم که میخواهید بازی برای همه قابل دسترسی باشد. اما دکمه حذف مجدد رول یک نقص بزرگ است. بخش بزرگی از این بازیها دریافت واحد مورد نظر شماست، اما با این محدودیتها، شما این لذت را از بازیکنان خود میگیرید. لطفاً آن بازپخش آسان را بیاورید، من نسخه JP را بازی کردم، بسیار عالی بود، پس ما را ناامید نکنید. به امید بهترین ها، موفق باشید.
سه مورد که امیدوارم برطرف شود. زمان بارگذاری بسیار طولانی است، توصیف توانایی ها به فاصله بین کلمات نیاز دارد، نوعی سیستم ترحم را برای جواهرات رایگان پیاده سازی کنید (من متوجه شدم که این در بازی JP وجود ندارد و بعید است که هرگز اتفاق بیفتد). در کل بازی بسیار جالب و سرگرم کننده است.
به بوت شدن به صفحه عنوان ادامه دهید و زمان بارگذاری طولانی دارد. فرض می کنم سرورهای شما بیش از حد بارگذاری شده اند. من همچنین دیده ام که برخی از ویژگی ها بین نسخه های جهانی و نسخه های مختلف دیگر تغییر کرده است. من بازیهایی را دوست دارم که تا حد امکان تجربه اصلی را حفظ کنند، شاهد سانسورهای عجیب و غریب و حذف ویژگیها هستم. اگر درست است، من دوست دارم توضیحی در مورد علت آن در فیدهای اجتماعی خود ببینم. ارتباط با مشتری و نه پاسخ خودکار چیزی است که در حال حاضر مورد نیاز است.