Post by nemzitogangdest on Feb 24, 2022 16:13:12 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Football Strike: Online Soccer ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Football Strike: Online Soccer IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ daudzu resursu uzlaušana ▞▞▞
▞▞▞ Football Strike: Online Soccer 2022 version ▞▞▞
Vienīgais laiks, kad tas aizslēdzas, ir tad, kad ir pienācis laiks atvērt somu. Tad jūs zaudējat jauninājumus! Nav jēgas spēlēt, ja atņem balvas!!
Man patīk spēle, bet tā iestrēgst ar to pašu spēlētāju, par kuru es uzskatu, ka šis spēlētājs ir hakeris. Es vēlētos, lai viņi tiktu izņemti no šīs spēles, viņi neļauj mums spēlēt brīvi.
Labākā spēle!
Nav godīgi pirkt uzlabojumus par naudu, tos vajag spēlējot
Football Strike: Online Soccer กีฬา ckqg
Jums ir problēmas ar kļūdām vai krāpniekiem, raganu nogalināšanas spēles pieredzi. Tas ir ļoti nomākta
Šī spēle darbojas tā, it kā būtu viegli iegūt monētu jauninājumus, jaudas palielinājums ir 8000 monētu. Saskaņošana ir vēl sliktāka, es izmēģināju 3. līmeni, un tas mani nostādīja pret LVL 23 im par LVL 10.
Atkarību izraisošs...Lielisks miniklips! Kontrole ir lieliska. Neatpaliek. Es to spēlētu uz konsoles.
Es burtiski mīlu šo spēli, bet vienīgais, ko es ienīstu, ir hakeri, lūdzu, izlabojiet to, ir tik daudz hakeru (es spēlēju daudzas spēles Argentīnā, un, kad es gūstu vārtus, tas netiek skaitīts, tad es zaudēju lielu skaitu hakeru)
Atskaņošanas laiks katru dienu Savienojuma problēma.
Šī spēle ir gluži kā reālajā dzīvē, taču kustība ir nedaudz lēna
S Seenu situācija un leņķis un leņķis un raidītājs un leņķis b un cik leņķu b un c ir brīvai uguns 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥 leņķa
Tas ir tik izklaidējoši, jautri un izaicinoši... bet ir viena neliela problēma. Uzlāde ir tik maza un uzlāde aizņem pārāk ilgu laiku....var ypu salabot tgis plz...??
Football Strike: Online Soccer Sports uko
Labākā spēle, bet daudz hakeru Aizliegta spēlētāja opcijas atjauninājums Daži uzlabojumi atjauninājumi Drauga pieprasījuma atjauninājums
lielāko daļu laika, kad es sāku spēli, es atgriežos galvenajā ekrānā un atņem manu naudu, piemēram, ja es zaudēju spēli.
Suspects: Mystery Mansion Aksyon isne
Man patīk tas ir ļoti jautri, nav daudz reklāmu, varbūt 1 vai 2, bet aizmirsti visus pārējos komentārus, tas ir y, viņi piešķir 1 zvaigzni, tā ir laba spēle labā laikā
Es piešķiršu jums 3 vērtējumu jūsu spēlei. Bet nākamās divas zvaigznes zaudēja kļūdas dēļ. kad es sākšu spēli, ielādēšanas indikators sasniegs 100 un automātiski atgriežas, kad es vēlos spēlēt, es gribu restartēt atkal un atkal un atkal, un, kad saņemsim pretinieku, spēle tiks atiestatīta. Tā būs ideāla spēle, kad kļūda tiks novērsta. Tad es tev došu pilnu zvaigzni
Es domāju, ka spēle ir jāuzlabo 1. Savienojuma kļūda 2. Sniedz tērzēšanu spēles laikā 3. Iegūstiet vairāk draugu 4. Mactch veidošana prasa vairāk laika Futbola sitiens, lūdzu, apsveriet šīs kļūdas un uzlabojiet spēli
Izmēģiniet dažādus tiešsaistes spēles režīmus reāllaikā un pielāgojiet spēlētājus simtiem ... Football Strike Online Soccer mod apk (daudz naudas) v1.33.0.
apmulsusi spēle
Patiesībā ļoti jautri! Dažas dīvainības ar fiziku, taču tā ir lieliska spēle un koncepcija. Augsti ieteicams!
Tas ir jautri sacensību laikā, taču tas bieži vien neizdodas, spēlējot noteiktos dienas laikos. Ja tā būtu konsekventa spēle, es tai piešķirtu labāku vērtējumu.
Loti forša spēle,kuru vari spēlēt onlainā ar citiem spēlētājiem👍👍👍👍
Šī varētu būt lieliska spēle, taču, kamēr nav izlabotas vārtsargu reakcijas laika un kustību precizitātes vadības ierīces, tā patiešām ir jūsu laika izšķiešana.
Laba spēle, bet veids, kā klubi strādā, ir patiešām slikts. Dažas dienas biju klubā kopā ar 1 citu personu. Mēs bijām 1. vietā līgā, un mēs 5 stundas pirms rezultātiem sadalītu 180 naudas, un es tieku izslēgts no līgas. Diezgan muļķīgi, ņemot vērā, ka es sakrāju vairāk nekā 1 miljonu monētu
Sākumā patika un tagad neielādējas! Virsraksta ekrāns tiek atvērts un sākas mūzika, taču tā paliek tur, sakot "savienošanās", bet tas nekad nenotiek, un JĀ, es esmu atinstalējis un pārinstalējis vairākas reizes! Ceru, ka viņi to izlabos, lai es varētu sniegt to lielisko pārskatu, ko tas ir pelnījis, kad varu to atskaņot!
jautra spēle, prasa zināmu praksi, bet kopumā ļoti patika futbola streiks, izņemot acīmredzamo atalgojuma sienu ap LVL 17
Vadības ierīces sūc. Bumba iet pāri vārtiem vai zemē, nekur pa vidu. Jūs vienkārši spēlējat pret 90% robotu. Ticiet man, netērējiet savu laiku uz Zemes, spēlējot šo spēli.
Ļoti laba spēle,patīk
Laba
Diezgan laba spēle!
Šī spēle mani ir izvilkusi ar skaidru naudu un monētām. Man bija paredzēts saņemt 30 000 monētu par savu komandas ieguldījumu, taču man tās nekad netika piešķirtas. Arī tad, kad es griežu uz skaidru naudu, tas man nav ieskaitījis manus laimestus. Un, kad es izvēlējos noslēpuma komplektu, tas paņēma skaidru naudu, bet es to nekad nesaņēmu. Šī spēle kļūst par virtuālu izvilkšanu!
Lejupielādēt PES CARD COLLECTION APK Priekš Android
5 zvaigznes, ja spēle būtu mazliet godīgāka. Dienas "laimīgais kadrs" ir pilnībā viltots. Jūs lieliski novietojat sitienu, bet spēle spēcīgi novirza bumbu, lai jūs netrāpītu mērķi. Tas viss, lai jūs tērētu naudu vairāk "laimīgo kadru". Es apsvērtu iespēju tērēt naudu spēlei, ja tā būtu godīgāka. Ik pa laikam iemest kaulu savai spēlētāju bāzei nenāktu par ļaunu. Tas ir mazākais, ko jūs varētu darīt, ņemot vērā to reklāmu skaitu, kuras esam spiesti skatīties.
Tā ir jautra spēle. Un tas neliek jūsu sejā pārāk daudz reklāmu. Bet tas diezgan regulāri zog monētas. Tas vai nu iesaldēs, vai restartēs ielādes ekrānu. Jebkurā gadījumā jūs zaudējat visas monētas, kuras esat izdarījis uz maču. Šādā veidā esmu zaudējis apmēram 50 tūkstošus. Tas ir ļoti nomākta.
Sacensību meklēšana tagad ir tikai joks. Vai viņi strādā, lai virzītos atpakaļ uz to? Es mēdzu iegūt cilvēkus, kuri bija apmēram 5 līmeņus augstāki. Tagad es redzu cilvēkus, kas pārsniedz manu līmeni. Pilnīgi nav iemesla, lai spēlētājam, kura cena ir LVL 16, būtu jāsaskaras ar LVL 30+. Man pat bija jāspēlē pret LVL 70. Es ļoti nožēloju, ka iztērēju naudu šai lietotnei.
Labi 👍
Futbols - FIFA, Pasaules Čempionāts - Bezmaksas Spēles
LIVE likmes - Megapari
laba spēle, bet pārāk daudz kļūdu. Jūs nesaņemat ieskaitītas monētas pēc spēlēm nejauši. Monētu skaitītājs sasalst, ļoti nomākta.
Football Strike: Online Soccer Спортивні xbf
Sveiki, Miniklips! 2. janvārī es iegādājos pasākuma akciju 3,99 $ (2021. gada zelta stieņi/zelta vārti un nauda) un kopš tā laika: spēle ir sastingusi un neļauj man piekļūt spēlei. Lūdzu, izlabojiet šo kļūdu pēc iespējas ātrāk, un es vēlos, lai šis Promo tiktu pievienots manam kontam. Esmu mēģinājis atjaunināt lietotni, taču tāda nav pieejama. Es nevēlos izdzēst visu spēli un sākt no jauna... vai zaudēt pirkumu. Paldies!